Мишев од ЕСЕ: Постои недостаток на политичка волја за избирање на независни членови на тела кои треба да ги штитат граѓаните од дискриминација
Се вчитува рекламата...
Preload Image
Следно

Градоначалникот на Општина Илинден, Жика Стојановски е еден од иницијаторите за свикување на вонреден конгрес, за промена на претседателот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицковски.

Откажи
Цел екран
0 Коментари
Топ