Видеа

image Погледни видео
HD
54:33
ИНТЕРВЈУ со Радмила Шекеринска Вицепремиер

Igor

мај 27, 2016

756

Погледнете го најновот интервју со Министерот за одбрана Радмила Шеќеринска

Погледни видео