Tag: Заев

image Погледни видео
Свечен пречек на првачиња во ОУ „Јан Амос Коменски“

Виктор Теофиловски

октомври 1, 2020

108

Погледни видео
image Погледни видео
Богојевски за УБ: СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ се сијамски близнаци – лидерствата се под капата на македонските олигарси

Дамјан Варошлија

декември 31, 2019

265

СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ се сијамски близнаци. Лидерствата се под капата на македонските олигарси. ВМРО- ДПМНЕ и лидерот Мицковски ја продолжуваат гр

Погледни видео
image Погледни видео
9
Тачи: Политичкиот Ислам е реална опасност за Албанците

Дамјан Варошлија

декември 31, 2019

365

– Политичкиот Ислам е реалната опасност за Албанците во Македонија, било тоа историски, било тоа сега. Нашата партија цело време укажуваше

Погледни видео
image Погледни видео
7
Тачи: Поблиски сме до СДСМ – Заев направи историски исчекори, а Мицкоски праќа посредници за да имаме соработка

Дамјан Варошлија

декември 31, 2019

243

– Мислам дека главната битка кај албанскиот електорат се води помеѓу ДПА и СДСМ. Доколку гласот оди кај ДУИ тој е неупотреблив. Главната пое

Погледни видео
image Погледни видео
Гаши за УБ: Албанците бараат сериозна политичка алтернатива за ДУИ – до средината на јануари ќе објавиме коалиција

Дамјан Варошлија

декември 27, 2019

218

-Се надевам дека ќе има избори. Нема причина за одложување. Субјективна оценка на Заев е дека изборите може да се одложат доколку не се усвојат

Погледни видео
image Погледни видео
7
Николовски: Заев и Мицкоски се обраќаат на таргет-групи на гласачи

Дамјан Варошлија

декември 23, 2019

210

Лидерите на двете најголеми партии од македонскиот блог, премиерот Зоран Заев и опозиционерот Христијан Мицкоски преку својата предизборна

Погледни видео
image Погледни видео
HD
37:40
ИНТЕРВЈУ со премиерот Зоран Заев

ТВ

декември 13, 2019

746

Погледни видео