Tag: технички министер

image Погледни видео
Славјанка Петровска за УБ: Од денеска почнува процедурата за смена на кадри – постои добра волја за намалување на политичките препукувања

Дамјан Варошлија

јануари 8, 2020

623

Имавме кратка средба со новиот технички министер и се договоривме заеднички дека треба да се движиме во насока на она што ни е во законски рам

Погледни видео