Tag: специјализанти

image Погледни видео
9
Филипче за УБ: Решивме огромни проблеми кои беа долго време натрупани – се намалува медицинскиот кадар кој ја напушта земјава

Дамјан Варошлија

декември 27, 2019

243

Околу обвинувањата дека се намалуваат дежурствата во здравствениот сектор Филипче изјави дека со зголемувањето на основните плати, дежурств

Погледни видео