Tag: соработка

image Погледни видео
Заев за УБ: Соработка со ДУИ е добра иако не сум сосема задоволен

Дамјан Варошлија

јануари 3, 2020

394

– Соработка со ДУИ е добра иако не сум сосема задоволен. СДСМ со стратегијата едно општество за сите, отвори поширока платформа за коалицир

Погледни видео