Tag: следени комуникации

image Погледни видео
Цаца Николовска: Потребно е пошироко толкување на законот, решението е во законодавниот дом

Дамјан Варошлија

декември 31, 2019

2262

„Граѓанскиот совет за надзор на следените комуникации не си ја врши функцијата за која е направен. Причината е што законот не се спроведува. Т

Погледни видео