Tag: семејни бизниси

image Погледни видео
Заев за УБ: Моето семејство не се меша во политиката – продолжи да си ги работи семејните бизниси

Дамјан Варошлија

јануари 3, 2020

671

– Јас моето семејство не го ставив на никакви челни позиции во државата. – Моето семејство продолжи да ги работи своите, семејни бизниси.

Погледни видео