Tag: пристапност

image Погледни видео
Кочоска: Скопје е опасно за лицата со попреченост во празничниот метеж

Дамјан Варошлија

декември 25, 2019

380

За време на празниците, Скопје е опасно за лицата со посебни потреби – вели Елена Кочоска од Полио Плус во Утрински брифинг. Движењето во шо

Погледни видео