Tag: празници

image Погледни видео
УБ тема: 8 март да стане неработен ден и да се излезе на марш

Дамјан Варошлија

јануари 23, 2020

629

Борбата за првата на жените не се води само на 8 март, туку секој ден во годината. Гости во Утрински брифинг беа Савка Тодоровска, од Национални

Погледни видео
image Погледни видео
Кочоска: Скопје е опасно за лицата со попреченост во празничниот метеж

Дамјан Варошлија

декември 25, 2019

393

За време на празниците, Скопје е опасно за лицата со посебни потреби – вели Елена Кочоска од Полио Плус во Утрински брифинг. Движењето во шо

Погледни видео