Tag: политика

image Погледни видео
ШЕЌЕРИНСКА: Да не ја ставаме политиката над армијата

Виктор Теофиловски

септември 24, 2020

357

Погледни видео
image Погледни видео
Петковски: На СДСМ му требаат партнери, а не „придружни“ вокали за изборите

Дамјан Варошлија

февруари 5, 2020

3827

Законот за ЈО е камен на сопнување помеѓу двете најголеми партии кој направи и своевиден проблем во Собранието. Има и изјави дека изборите мож

Погледни видео
image Погледни видео
Богојевски за УБ: Секоја пора во општеството е исполитизирана

Дамјан Варошлија

јануари 22, 2020

593

Секоја пора во нашето општеството е исполитизирана, Од спортист па до Атиџе, што е многу поразително. Како да се дојде до деполитизација во спо

Погледни видео
image Погледни видео
Заев за УБ: Моето семејство не се меша во политиката – продолжи да си ги работи семејните бизниси

Дамјан Варошлија

јануари 3, 2020

671

– Јас моето семејство не го ставив на никакви челни позиции во државата. – Моето семејство продолжи да ги работи своите, семејни бизниси.

Погледни видео