Tag: Пендаровски

image Погледни видео
Заев: Пендаровски ќе го потпише протоколот за членство и ќе го испрати до Собранието

Дамјан Варошлија

јануари 3, 2020

373

– Владата го подготви протоколот за ратификација на протоколот за членството во НАТО. Тоа ќе биде потпишано од претседателот Пендаровски и

Погледни видео