Tag: обвинителство

image Погледни видео
Славјанка Петровска за УБ: Од денеска почнува процедурата за смена на кадри – постои добра волја за намалување на политичките препукувања

Дамјан Варошлија

јануари 8, 2020

619

Имавме кратка средба со новиот технички министер и се договоривме заеднички дека треба да се движиме во насока на она што ни е во законски рам

Погледни видео
image Погледни видео
Дувњак за УБ: Судството е колатерална штета на политиката

Дамјан Варошлија

декември 26, 2019

980

Ја изгубија ли судиите трката со времето во бидот да пресудат и да донесат што повеќе пресуди особено каде што СЈО е од другата страна на обвин

Погледни видео