Tag: Наде Молеровиќ

image Погледни видео
Наде Молеровиќ: Какви наставници сакате да ги учат вашите деца? Мора да направиме критички граѓани

Дамјан Варошлија

јануари 9, 2020

778

„Го работам тоа што сакам, тоа ме прави среќна и исполнета“ – вели директорката на ОУ Гоце Делчев и мотивациски говорник Наде Молеровиќ во св

Погледни видео