Tag: Мицкоски

image Погледни видео
Груевски ќе му тежи на Мицкоски и реформирањето на ВМРО-ДПМНЕ

Дамјан Варошлија

јануари 24, 2020

2895

Кои се интеракциите помеѓу бизнисот и политиката . Едни велат почнат ли избори запира бизнисот, други велат дека доколку дојде до смена на вла

Погледни видео
image Погледни видео
Заев за УБ: Кај Мицкоски често гледам и нешто полошо од Груевски

Дамјан Варошлија

јануари 3, 2020

473

– Стравувам за Преспанскиот договор. Мицотакис во Грција беше одмерен бидејќи знае колкав е влогот на еден меѓународен договор. Од друга ст

Погледни видео
image Погледни видео
Богојевски за УБ: СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ се сијамски близнаци – лидерствата се под капата на македонските олигарси

Дамјан Варошлија

декември 31, 2019

427

СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ се сијамски близнаци. Лидерствата се под капата на македонските олигарси. ВМРО- ДПМНЕ и лидерот Мицковски ја продолжуваат гр

Погледни видео
image Погледни видео
Тачи: Политичкиот Ислам е реална опасност за Албанците

Дамјан Варошлија

декември 31, 2019

514

– Политичкиот Ислам е реалната опасност за Албанците во Македонија, било тоа историски, било тоа сега. Нашата партија цело време укажуваше

Погледни видео
image Погледни видео
Тачи: Поблиски сме до СДСМ – Заев направи историски исчекори, а Мицкоски праќа посредници за да имаме соработка

Дамјан Варошлија

декември 31, 2019

403

– Мислам дека главната битка кај албанскиот електорат се води помеѓу ДПА и СДСМ. Доколку гласот оди кај ДУИ тој е неупотреблив. Главната пое

Погледни видео
image Погледни видео
Николовски: Заев и Мицкоски се обраќаат на таргет-групи на гласачи

Дамјан Варошлија

декември 23, 2019

399

Лидерите на двете најголеми партии од македонскиот блог, премиерот Зоран Заев и опозиционерот Христијан Мицкоски преку својата предизборна

Погледни видео
image Погледни видео
Мицкоски за УБ: Ќе го менуваме Преспанскиот Договор

Дамјан Варошлија

декември 23, 2019

424

Првиот човек на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски за „Утрински брифинг“ изјави дека сликите, не само на Груевски, се отстрануваат

Погледни видео