Tag: лица со попреченост

image Погледни видео
4
Митева за УБ: Голем чекор за Струмица и Македонија – Отворен специјализиран фитнес центар за лица со попреченост

Дамјан Варошлија

јануари 27, 2020

2792

Во Струмица е отворен првиот специјализиран фитнес центар за лица со попреченост. Тој е дело на Здружението на лица со телесен инвалидитет „М

Погледни видео
image Погледни видео
9
Кочоска: Скопје е опасно за лицата со попреченост во празничниот метеж

Дамјан Варошлија

декември 25, 2019

252

За време на празниците, Скопје е опасно за лицата со посебни потреби – вели Елена Кочоска од Полио Плус во Утрински брифинг. Движењето во шо

Погледни видео