Tag: иден премиер

image Погледни видео
Заев за УБ: Јас ќе бидам иден премиер доколку СДСМ победи на изборите

Дамјан Варошлија

јануари 3, 2020

382

Јас ќе бидам иден премиер ако СДСМ победи на изборите. Барам чист мандат за да можеме да ги интензивираме реформите. Овој пратенички мандат (па

Погледни видео