Tag: евроинтеграции

image Погледни видео
Заев: Мал Шенген е шанса за подобрување на самите себе си

Дамјан Варошлија

јануари 3, 2020

425

– Унпаредување на соработката во Западен Балкан, мал Шенген. Акцелератор на нашето членство во ЕУ. Берлинскиот процес, ЦЕФТА, Аико… не се

Погледни видео