Tag: деца

image Погледни видео
Разговор со наставничка од ОУ „Круме Кепески“

Виктор Теофиловски

септември 21, 2020

440

Погледни видео
image Погледни видео
Децата со посебни потреби не можат да добијат образовни асистенти

Виктор Теофиловски

септември 16, 2020

383

Погледни видео
image Погледни видео
Онлајн наставата не е соодветна за децата со посебни потреби

Виктор Теофиловски

септември 16, 2020

394

Погледни видео
image Погледни видео
Градинките повторно ги отворија вратите, се мереше температура на секое дете

Виктор Теофиловски

септември 15, 2020

301

Погледни видео
image Погледни видео
Наде Молеровиќ: Какви наставници сакате да ги учат вашите деца? Мора да направиме критички граѓани

Дамјан Варошлија

јануари 9, 2020

777

„Го работам тоа што сакам, тоа ме прави среќна и исполнета“ – вели директорката на ОУ Гоце Делчев и мотивациски говорник Наде Молеровиќ во св

Погледни видео