Tag: чулев

image Погледни видео
Ангелов во УБ: МВР нема да може да биде злоупотребено, но ќе биде користено за да се покаже дека нешто не функцонира

Дамјан Варошлија

јануари 20, 2020

1312

Генералот Стојанче Ангелов денеска госуваше во Утрински брифинг на тема сосотојбите во МВР. Тој смета дека новиот технички министер Наќе Ч

Погледни видео
image Погледни видео
Славјанка Петровска за УБ: Од денеска почнува процедурата за смена на кадри – постои добра волја за намалување на политичките препукувања

Дамјан Варошлија

јануари 8, 2020

619

Имавме кратка средба со новиот технички министер и се договоривме заеднички дека треба да се движиме во насока на она што ни е во законски рам

Погледни видео