Tag: Бојко Борисов

image Погледни видео
Заев за УБ: Со Борисов ќе поразговараме и за срамното негирање на македонскиот идентитет и јазик

Дамјан Варошлија

јануари 3, 2020

823

Заев за Утрински брифинг се осврна и на договорот за добрососедство со Бугарија и можната средба и разговор со Борисов за чувствителните праш

Погледни видео