Tag: 8 март

image Погледни видео
УБ тема: 8 март да стане неработен ден и да се излезе на марш

Дамјан Варошлија

јануари 23, 2020

593

Борбата за првата на жените не се води само на 8 март, туку секој ден во годината. Гости во Утрински брифинг беа Савка Тодоровска, од Национални

Погледни видео