Tag: 27 април

image Погледни видео
Пивоваров: Вмешан ли е Ковачки во настаните од 27 април?

Дамјан Варошлија

декември 30, 2019

1023

Пред да се поднесе одреден предлог мора да ги задржите законските компоненти односно Уставноста која во член 97 вели дека лице кое ќе се предл

Погледни видео