Tag: џабир дерала

image Погледни видео
Дерала во УБ: Присуството на валканата пропаганда и говорот на омраза секојдневно растат

Дамјан Варошлија

јануари 10, 2020

506

Очигледно е дека говорот на омраза но и другите форми на валкана и црна пропаганда се многу присутни и нивното присуство секојдневно расте. Ни

Погледни видео