Tag: јосифовски

image Погледни видео
8
Јосифовски за УБ: Вишокот храна да заврши кај гладните

Дамјан Варошлија

јануари 20, 2020

480

Систем со цел вишокот храна, кој сè уште е во добра состојба и e безбеден за употреба, да не заврши во депониите туку кај гладните. Мисијата на А

Погледни видео