Tag: јорго огненовски

image Погледни видео
Огненовски: Сакаме „Демократи“ еднаш засекогаш да и помогне на Македонија

Дамјан Варошлија

февруари 19, 2020

1971

Предизборието е период кога се прават комбинаториките како да се настапи на изборите. За тоа дали ќе одат сами или се договара пред изборна ко

Погледни видео