Tag: Јасмина Голубовска

image Погледни видео
Голубовска за УБ: Царината е корумпирана, секаков отпад може да влезе во земјава

Дамјан Варошлија

јануари 16, 2020

1941

Европските ревизори јасно кажаа колку се фрапантни бројките, но нашиот системски проблем е што немаме податоци на локално ниво, ние не знаеме

Погледни видео