Tag: јанушев

image Погледни видео
Јанушев во УБ: На правдата треба да и дадеме шанса

Дамјан Варошлија

јануари 8, 2020

400

– Не само за СЈО туку за целиот криминал некогаш сторен во државата, без разлика кој се огрешил, на правдата треба да и дадеме шанса во држав

Погледни видео
image Погледни видео
Јанушев во УБ: Со 80 пратеници се менува Устав – Договорот од Преспа е капитулантски

Дамјан Варошлија

јануари 8, 2020

422

– Не гледам што е тврдо во тоа да си ја браниме позицијата која што сме ја застапувале. Ние не сме Заев да изјавиме нешто па потоа да си ја пог

Погледни видео
image Погледни видео
Јанушев во УБ за Чулев и Ковачки: Не го тестиравме СДСМ – двајцата се врвни професионалци

Дамјан Варошлија

јануари 8, 2020

294

– Не гледам никаква поврзаност или тестирање спрема СДСМ или било кој во државата. Ако навистина сакаме професионалци со педигре и искуств

Погледни видео
image Погледни видео
Јанушев за УБ: Државата мора да го прекине трендот на задолжување

Дамјан Варошлија

јануари 8, 2020

341

– Една од првите обраќања на дополнителниот заменик-министер, Гордана Кочовска, во првата изјава, а и на неколку прес-конференции потенцира

Погледни видео
image Погледни видео
Јанушев за УБ: Администрацијата е камен на сопнување на сите досегашни влади – набрзо ќе ја објавиме нашата програма за дејствување

Дамјан Варошлија

јануари 8, 2020

377

„Прашањето околу администрацијата е камен на сопнување на сите досегашни влади, бидејќи сите знаеме да кажеме дека таа е преобемна, дека не ј

Погледни видео