Tag: јакуповиќ

image Погледни видео
3
Јакуповиќ: Доколку немаш кој да те турне големите идеи остануваат неостварени

Дамјан Варошлија

февруари 12, 2020

1733

Огромна благодарност за целата сценска, уметничка, театарска екипа. Како никогаш до сега, сведок сум на една сплотенст и твориме најдобро што

Погледни видео