Tag: јавна соба

феминизмот Погледни видео
Колку е феминизмот потребен

Дамјан Варошлија

јануари 31, 2020

3604

Аферата „Јавна соба“ го отвори прашањето го отвори прашањето колку е феминизмот потребен и секогаш актуелното – жените се секогаш жртви?

Погледни видео
Ана Фрицханд во Утрински брифинг говори за „Јавна соба“ и за општествените аномалии Погледни видео
Фрицханд: „Јавна соба“ на Телеграм не е нешто што не можеше да се очекува

Дамјан Варошлија

јануари 30, 2020

3700

Скандалозно. Она што можеше да се прочита по весниците и порталите кои пишуваа на тема „Јавна соба“ не било нешто што не можело да се очекува.

Погледни видео
image Погледни видео
Змијанац: Општ пад на моралните и семејните вредности

Дамјан Варошлија

јануари 28, 2020

801

Општ пад на моралните вредности и губење на семејните вредности. Губење на контакт и комуникација на родителите со децата и една слика како фу

Погледни видео
image Погледни видео
Цветковиќ за УБ: Што поскоро да се направи подзаконски акт за превенција од насилство

Дамјан Варошлија

јануари 27, 2020

4465

– Можеби по кавнтитет оваа група е голема. Брзо достигна 6-7.000 членови. Но она што е важно да се знае е дека содржините, барем еден дел до кои ј

Погледни видео