Tag: Ѕвездан Георгиевски

image Погледни видео
Ѕвездан Георгиевски: Славко Јаневски сакаме да го внесеме во 21-от век

Дамјан Варошлија

јануари 15, 2020

1167

По повод стогодишнината од раѓањето на Славко Јаневски, Фондацијата за унапредување и промоција на културните вредности што го носи неговото

Погледни видео