Tag: ѓурчевски

image Погледни видео
Ѓурчевски во УБ го разоткри криминалот во ФФМ

Дамјан Варошлија

јануари 23, 2020

1344

Велат каде се парите таму е криминалот, барем што се однесува на македонската транзиција и пост транзиција. Она што многумина сметаат дека е ф

Погледни видео