Tag: ѓунер исмаил

image Погледни видео
Исмаил за УБ: Конечно ослободување од окупаторот и бандата која што 11 години ја имаше окупирано земјата

Дамјан Варошлија

декември 26, 2019

381

Владата донесе предлог закон со кој се осудиува целиот процес на лустрација. Со овој закон се предвидува и обесштетување односно компензирањ

Погледни видео