Tag: ѓорѓи спасов

image Погледни видео
6
Политичкиот предизвик на социјалдемократијата

Дамјан Варошлија

декември 23, 2019

246

Политичкиот предизвик на социјалдемократијата, триесет години од плурализмот Македонија, одржувањето на првите повеќе-партиски избори во М

Погледни видео