Tag: Ѓоргевски

image Погледни видео
Мојановски и Ѓоргевски за УБ: Преспанскиот договор создаде механизми за решавање на црковното прашање

Дамјан Варошлија

јануари 14, 2020

1142

Вартолемеј упати покана до МПЦ и СПЦ за решавање на афтокефалноста на МПЦ-ОА. Гости во Утрински брифинг беа професорот Мојановски и новинарот

Погледни видео