Tag: ѓоко таневски

image Погледни видео
Танасоски за УБ: Не влегува опасен отпад

Дамјан Варошлија

јануари 22, 2020

2520

– Царинската декларација, товарниот лист е клучно за цариникот. Во систем се одлучува на каков канал ќе оди. За одреден вид на стоки како што

Погледни видео