Tag: ѓоковиќ

Срѓан Ѓоковиќ Погледни видео
Од дното до врвот: Годинава музеј за Ѓоковиќ

Дамјан Варошлија

февруари 3, 2020

2605

Терористичкиот напад се случи во квартот каде што јас живеам. Но бев преокупиран со други обврски па воопшто не знаев за сето тоа додека не ме

Погледни видео