Tag: штрајк

image Погледни видео
Богдановиќ за УБ: Ред околу Зелениот пазар мора да има

Дамјан Варошлија

јануари 16, 2020

1851

Менувањето на ценовната политика е само изговор за овие протести. Пред неколку месеци започнавме акција со комуналните инспектори околу злоу

Погледни видео
image Погледни видео
Светот во 2019 година: Природни катастрофи и воено-политички тензии

Дамјан Варошлија

декември 31, 2019

579

Екстремни температури, силни ветришта и разорни земјотреси оваа година ги предизвикаа некои од најсмртоносните несреќи. Од Бахамите, преку А

Погледни видео
image Погледни видео
Ристевски во Утрински брифинг: Ќе им помогнеме на извршителите да ги затворат и никогаш да не ги отворат канцелариите

Дамјан Варошлија

декември 26, 2019

368

Иако е најавен штрајк и своевиден протест на извршителите, локација и време за такво нешто нема. Од иницијативата „СТОП за извршителите“, вел

Погледни видео
image Погледни видео
Арсовска и Павловски за УБ: Владеее хаос во културата, мора да ги оствариме своите права

Дамјан Варошлија

декември 23, 2019

767

„Владеее хаос во културата, мора да ги оствариме своите права, ова не е борба за поголеми плати, ова е борба за регулирање на нашите права“, е е

Погледни видео