Tag: шилегов

image Погледни видео
2
Не постигнавме договор со градоначалникот Шилегов

Виктор Теофиловски

октомври 27, 2020

52

Погледни видео
image Погледни видео
5
На пожарникарите им нудиме медиација, не ја прифаќаат

Виктор Теофиловски

октомври 27, 2020

61

Погледни видео
image Погледни видео
5
Шилегов: Почнавме одеднаш зашто улиците беа очајни

Виктор Теофиловски

септември 17, 2020

83

Погледни видео
image Погледни видео
6
Шилегов: Автобусите на ЈСП се возат празни

Виктор Теофиловски

септември 15, 2020

61

Погледни видео
image Погледни видео
5
Шилегов: Не можеме да најдеме совршено решение за нов почеток на учебната година

Виктор Теофиловски

септември 15, 2020

59

Погледни видео
image Погледни видео
Колариќ: Зарем Луна парк е приоритет кога нема канализација и водоводна мрежа во Скопје

Дамјан Варошлија

декември 25, 2019

228

Советничката од редовите на ВМРО-ДПМНЕ во град Скопје, Светлана Колариќ, вели од поднесени 70 амандмани, Шилегов и коалицијата не им прифатиле

Погледни видео