Tag: Шекеринска

image Погледни видео
Шекеринска во УБ: Успешни избори се битни за иднината на државата

Дамјан Варошлија

јануари 9, 2020

333

Успешни избори за иднината на државата. А тоа значи политиката која го донесе НАТО и ја доближи ЕУ, која обезбеди повисоки плати и која направи

Погледни видео
image Погледни видео
Шекеринска во УБ: Се држиме до транспарентноста и по цена да изгубиме политички поени

Дамјан Варошлија

јануари 9, 2020

328

– Сите ние сме луѓе кои чувствуваме обврска кон државата. Имавме конструктивна седница, каде главно се разговараше за потребите на граѓани

Погледни видео
image Погледни видео
Шекеринска за УБ: Не ја елиминираме опасноста од радикализирани структури – спремни сме веднаш да реагираме

Дамјан Варошлија

јануари 9, 2020

376

– Најголем дел од земјите не ги повлекоа војниците. Само ги преместија од Ирак во Кувајт, со план дека тоа е само времено. Мисијата во Ирак е

Погледни видео