Tag: црна гора

image Погледни видео
Андоновиќ: Исходот од изборите во поранешните југословенски републики ќе ја трасира иднината на Балканот

Ивана М. Лазаревиќ

јануари 27, 2020

3126

Изборна година во Западен Балкан, од пет поранешни држави на СФРЈ, дури четири избираат нови влади и парламенти. Новинарот Дејан Андоновиќ во

Погледни видео
image Погледни видео
Случувањата во Црна Гора го вознемирија партијархот Иринеј

Дамјан Варошлија

декември 27, 2019

375

Српскиот патријарх Иринеј изјави дека е длабоко потресен од актуелните случувања во Црна Гора по повод законот за слобода на вероисповедта и

Погледни видео