Tag: центар

image Погледни видео
Скопје како урбанистичка џунгла – „Треска“ испит за нашата матрица

Дамјан Варошлија

јануари 31, 2020

2733

Поседната реакција е не ни треба зеленило и дрва, дајте ни станови за синовите. Дали тој рурален и ситно-сопственички ментален склоп веќе доми

Погледни видео
image Погледни видео
Трајковска за УБ: Поразително е што дел од граѓаните сакаат да гледаат во дневната на комшијата – свеста е на најниско ниво

Дамјан Варошлија

јануари 28, 2020

3006

– За жал шокантна е информацијата и не можам да верувам дека толку сме го намалиле значењето на јавниот интерес во нашиот секојдневен живот

Погледни видео
image Погледни видео
Богдановиќ за УБ: Ред околу Зелениот пазар мора да има

Дамјан Варошлија

јануари 16, 2020

1527

Менувањето на ценовната политика е само изговор за овие протести. Пред неколку месеци започнавме акција со комуналните инспектори околу злоу

Погледни видео