Tag: царина

image Погледни видео
Бакревска: Ја поздравуваме секоја вонредна контрола на Царина

Дамјан Варошлија

јануари 31, 2020

3818

Актуелна тема се камионите кои се запрени на Царина и дел од нив подлежат на вонредна инспекциска контрола. Гостинка во Скопски агол на Утринс

Погледни видео
image Погледни видео
УБ тема: Како до подобра уредба која ќе стимулира купување на нови автомобили

Дамјан Варошлија

јануари 23, 2020

2862

Структурата на возилата кои што се во нашата земја е исклучително лоша. Староста е некаде околу 19 години. Во тој дел имаме огромен процент на д

Погледни видео
image Погледни видео
Танасоски за УБ: Не влегува опасен отпад

Дамјан Варошлија

јануари 22, 2020

2522

– Царинската декларација, товарниот лист е клучно за цариникот. Во систем се одлучува на каков канал ќе оди. За одреден вид на стоки како што

Погледни видео