Tag: цановски

image Погледни видео
Цаноски за УБ: Се надеваат дека ќе се врати „Сваровски судството“ и ќе се спасат за „Космос“

Дамјан Варошлија

декември 24, 2019

477

Предолго се одложуваат рочиштата за случајот „ТНТ“. Од околу 25 рочишта во последните две години, десетина беа одложени, веројатно се надеваа

Погледни видео