Tag: храна

image Погледни видео
5
Тасевска: Пет години Ретвитни оброк не промени и нас на подобро

Дамјан Варошлија

јануари 24, 2020

2367

Иницијативата #ревитниоброк започна пред речиси четири години, (на 4 април одбележуваме 5 години постоење). Идејата се роди откако две од нашит

Погледни видео
image Погледни видео
8
Јосифовски за УБ: Вишокот храна да заврши кај гладните

Дамјан Варошлија

јануари 20, 2020

477

Систем со цел вишокот храна, кој сè уште е во добра состојба и e безбеден за употреба, да не заврши во депониите туку кај гладните. Мисијата на А

Погледни видео