Tag: ХОТАМ

image Погледни видео
7
Блажевски за УБ: Туристичките центри се полни со гости

Дамјан Варошлија

декември 30, 2019

256

Цените за новогодишните празници во хотелите низ државата се исти како и минатата година. Туристичките центри се полни со гости. Но горливите

Погледни видео