Tag: фундаментализам

image Погледни видео
Тачи: Политичкиот Ислам е реална опасност за Албанците

Дамјан Варошлија

декември 31, 2019

514

– Политичкиот Ислам е реалната опасност за Албанците во Македонија, било тоа историски, било тоа сега. Нашата партија цело време укажуваше

Погледни видео