Tag: фрчкоски

image Погледни видео
Фрчкоски: Да се ослободиме од митовите и психозите што ги наметна ВМРО-ДПМНЕ

Дамјан Варошлија

декември 26, 2019

1149

По повод излегувањето на книгата „Човекови права и психоанализа“ за Утрински брифинг професорот Љубомир Фрчкоски зборува за иделогијата ка

Погледни видео