Tag: фифа

image Погледни видео
Андоновски: Без оглед на етничка припадност, сите достоинствено да навиваме за Македонија

Дамјан Варошлија

јануари 29, 2020

3853

26 март на арената Тодор Проески се игра натпреварот Македонија – Косово. Исклучително важен. За УЕФА нема импровизација. Ова е единствената

Погледни видео
image Погледни видео
Ѓурчевски во УБ го разоткри криминалот во ФФМ

Дамјан Варошлија

јануари 23, 2020

1346

Велат каде се парите таму е криминалот, барем што се однесува на македонската транзиција и пост транзиција. Она што многумина сметаат дека е ф

Погледни видео