Tag: филхармонија

image Погледни видео
4
Виолинистот Груби разочаран: Со две илјади евра уметност не бива

Дамјан Варошлија

февруари 18, 2020

2666

Блерим Груби, виолинист, повеќе од две децении се занимава со класична музика. Последните две години како и годинава, сакаше да го реализира фе

Погледни видео
image Погледни видео
Виктор Илиески: За 100 отсто ја зголемивме публиката на Македонска филхармонија

Дамјан Варошлија

јануари 16, 2020

1408

Македонска филхармонија, во изминатата година ја зголеми публиката за 100 отсто за редовната програма и за 150 отсто за дополнителните програми,

Погледни видео